Общо обяви: 139 Общо потребители: 67312

Специализирани автосервизи

Специализираните сервизи за моторни превозни средства са ограничени да работят в една област по свой избор. Специализираните сервизи могат да бъдат разделени в три големи групи, специализирани сервизи за определени марки МПС (Мерцедес, Пежо, Рено), специализирани сервизи за определени видове МПС(камиони, автомобили, автобуси), специализирани сервизи за определени видове ремонтни дейности( сервиз за гуми,сервиз за двигатели, сервиз за скоростни кутии).

Специализираните сервизи за определени марки МПС, имат голямото преимущество да разполагат с най-новото и ефикасно оборудване предоставено им от фирмата чийто представител са, също така трябва да отбележим, че имат на разположение и оригиналния софтуер за съответната марка МПС, който им помага много за правилното диагностициране на възникнали проблеми с вашето МПС. Работещите механици в този вид сервизи, преминават периодични обучения в центрове на фирмата производител на МПС. Всички собственици на ново закупени МПС, са длъжни докато изтече срока на гаранцията на закупеното от тях МПС да го обслужват, само в сервизи от този вид. Също така тези сервизи имат следните основни предимства:

– високо качество на извършените ремонти;
– наличие на цялото необходимо оборудване и инструменти;
– ефективност на изпълнението;
– работят предимно с оригинални части;

Специализираните сервизи за определени видове МПС, това са сервизи, които извършват поддръжка и ремонт само на определени МПС(камиони, автобуси, автомобили). Фокусирани върху определен вид МПС, те са оборудвани с нужната техника, работещите механици имат нужните, умения и знания за да извършат необходимите ремонтни дейности по вашето МПС.

Специализирани сервизи за определени видове ремонтни дейности, това са тясно специализирани сервизи, които извършват точно определени ремонти по вашето МПС. Това могат да бъдат сервизи за гуми, сервизи извършващи ремонт на двигатели и др. Този вид сервизи имат сериозен недостатък, често неизправностите по вашето МПС, може да бъдат комбинирани. Например, едновременно може да се повредят двигателят и скоростната кутия на вашето МПС.В този случай трябва да се свържете с различни сервизи, които да извършат нужните ремонти това много вероятно би удължило престоя на вашето МПС в сервиз.

За гумите и тяхното значение за нашето МПС, разберете ТУК!

Добавена на от:

326 Общо преглеждания, 2 за днес

BG Naemi
5.0/35/5

Сходни новини

Реклама

Вашият коментар